Einde Kalkaanslag
Zorgeloos Proberen
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Veelgestelde vragen.

Zie ik het verschil gelijk?

Het optimale resultaat is te zien na 6 weken, dit komt omdat het kalk dat in de leidingen zit langzaam oplost in het water, het duurt dus even voordat het resultaat optimaal is. Na een aantal weken is er al wel resultaat te zien.

Wat gebeurt er met de hardheid van het water?

Feitelijk gezien blijft het water even hard, de aquamag 7000 zorgt ervoor dat kalk niet meer neerslaat. Dit zorgt ervoor dat kalk geen kans meer krijgt op uw apparaten en scheelt veel schoonmaken.

Is de Aquamag 7000 geschikt voor elk huis?

Zeker, de Aquamag 7000 is geschikt voor alle huistypes, deze moet geplaatst worden op de waterleiding. Alle soorten waterleidingen zijn geschikt.

Tot welke diameter leiding is de aquamag 7000 Geschikt?​

Het is mogelijk de AquaMag 7000 te plaatsen om leidingen vanaf 12mm tot en met 60mm. Geschikt voor vrijwel alle leidingen!

Hoe werkt de aquamag7000?

Door de krachtige magneet in de aquamag 7000 zijn de magnetische velden zo sterk dat ze ervoor zorgen dat de mineralen calcium en magnesium niet kristalliseren (dit zorgt voor kalk). Deze mineralen worden niet uit het water gehaald, de negatieve effecten van de mineralen worden onderdrukt waardoor deze niet meer neerslaan. Hierdoor kan u genieten van zacht water en geen kalkaanslag meer op je leidingen en apparatuur.

Wat is het verschil met een normale magneet?

Het verschil tussen de aquamag 7000 magneet en een gewone magneet is dat deze magneet een kracht heeft van meer dan 0.349 Tesla. Dit is vele malen krachtiger dan gewone magneten. Het magnetische veld om de magneet zorgt ervoor dat de mineralen calcium en magnesium niet kristalliseren, dit veroorzaakt de kalk.

Wat gebeurt er met het kalk?

Doordat de mineralen calcium en magnesium niet kristalliseren wordt kalk voorkomen. Deze mineralen blijven in het water opgelost en zorgen ervoor dat kalk geen kans meer heeft op uw apparaten.

Hoe plaats ik de aquamag 7000?

Het plaatsen van de Aquamag 7000 is gemakkelijk. Ons advies is om deze zo dicht mogelijk bij de watermeter (de plek waar het water je huis binnen komt) te plaatsen. Lees hier de stappen om de  aquamag 7000 te plaatsen!

Waar kan ik het best de aquamag 7000 plaatsen?

De magnetische aquamag 7000 kan je het best plaatsen in de buurt van de watermeter. Het kan er zowel voor als achter, waar er maar ruimte is. Het plaatsen is heel simpel zie hier de verdere instructies.

Hoeveel onderhoud is vereist?

De AquaMag 7000 is vrij van onderhoud, je hoeft het apparaat dus niet schoon te maken of te slepen met onthardingszout. 

Zijn er terugkerende kosten?

Nee, je koopt de Aquamag 7000 eenmalig. Je hebt niks te maken met onderhoudscontracten. Je verdient je investing weer snel terug en geniet tegelijkertijd van zacht water.

Kan de Aquamag 7000 in vochtige plaatsen geïnstalleerd worden?

Absoluut, de AquaMag 7000 is een waterdicht systeem. Het is dan ook geen probleem als de Aquamag 7000 nat wordt. De krachtige interne magneet doet zijn werk ongeacht of er water omheen zit.

Waar blijft de kalk?

Door de enorme kracht van meer dan 0,3 tesla zorgt het magnetische veld ervoor dat magnesium en calcium niet kristalliseren. De AquaMag 7000 zorgt ervoor dat de negatieve effecten van de mineralen in het water onderdrukt worden. De mineralen worden niet uit het water gehaald maar dus onderdrukt waardoor deze niet neerslaan (wat kalkaanslag veroorzaakt). De kalk blijft opgelost en hecht niet meer aan leidingen en apparatuur, je hebt al snel geen last meer van kalk.

Kan ik zelf een magneet plaatsen op de waterleiding?

Niet alle magneten zijn sterk genoeg, de Aquamag 7000 heeft een kracht van meer dan 0.3 tesla. Er zijn maar weinig magneten die voldoen aan de eisen om het water te ontharden. Een magneet moet minimaal 0,05 tesla hebben om water te ontharden.

Hoelang is de garantie?

10 jaar garantie. De Aquamag 7000 is een hoogwaardig kwalitatief product. Zo gaat deze levenslang mee en is dan ook mee te nemen als je gaat verhuizen. Als je het product wilt uitproberen heb je 100 dagen geld terug garantie,op deze manier heb je de tijd om het uit te proberen en te kijken of het voor jou werkt. (de retour verzendkosten zijn wel voor eigen rekening).

Hoeveel ruimte is er nodig voor het plaatsen?

Er is 8 centimeter van de leiding nodig om de aquamag 7000 te plaatsen. Er zijn twee manieren om te plaatsen, als er genoeg ruimte is zijn de schroeven te gebruiken. Indien dit niet zo is kan de magneet (één deel van de magneet) met een tyrip vast gemaakt worden aan de leiding, de andere kan op een andere plek om de leiding geplaatst worden. De afmetingen zijn 8 cm bij 3cm (per magneet) bij 10cm breed.

Tot welke diameter is de Aquamag 7000 geschikt?

Een diameter van 12mm tot en met 60mm. Geschikt voor elk type leiding in uw huis.

Andere vraag?

Neem nu contact met ons op via het contactformulier, of doe een ‘bel mij terug’ verzoek. 

Schuiven naar boven